Új jelszó kérése
Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Háztartási nagygép [1999]
  •  
 • Háztartási kisgép [1108]
  •  
 • TV - Audió [796]
  •  
 • Fotó - Videó [184]
  •  
 • Notebook [482]
  •  
 • Táblagép [132]
  •  
 • Telefon [1359]
  •  
 • Periféria [1296]
  •  
 • Iroda [87]
  •  
 • Klíma [67]
  •  
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Látogató számláló
0
1
7
0
8
0
1
Házhozszállítás

Promóciók

2017.12.14 19:06
Facebook nyereményjáték szabályzat

Foxelectro Nyereményjáték szabályzat
2017. december 17.

 

Részvételi- és Játékszabályzat

 

1. Az D2-KER Kft. (6723 Szeged, Kemes utca 18/A, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik a 9. és 10. pontban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos).

 

A Játékban való részvételhez szükséges a D2-KER Kft. https://www.facebook.com/foxelectro.hu oldalán lájkolni a" Nyereményjáték "posztot 2018 január 28-ig, A lájkolók között kisorsoljuk a képen láthjató terméket. A játékban való részvételhez (továbbiakban: Pályázat)  csak egy lájk leadása szükséges.

 

1.1 A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 

2. A Játék 2017. december 17-én (vasárnap) 15:00 órakor indul, és 2018. január 28-án (vasárnap) 23:59 óráig tart. A Pályázatok (lájkok) beérkezésének határideje 2018. január 28. 23:59.

 

3. Egy Játékos bejegyzésenként egy Pályázatot küldhet be, a lájkolók közül a Szervező sorsolással választja ki az ajándékot megnyerő Játékost. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

 

3.1 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.

 

A Játék nyereménye 1(azaz egy darab) Navon Supreme Pro Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, melyet a Nyereményjáték posztot lájkoló játékosok között sorsolunk ki.

Navon okostelefon

A nyeremény sorsolására 2018. január 28. napján a nyereményjáték lezárása után számítógép segítségével kerül sor a következő címen: D2-KER Kft., 6723 Szeged, József Attila sugárút 70.

 

A Szervező az ajándék nyertesének nevét az adott Facebook poszt hozzászólásában közzéteszi a sorsolástól számított 3 napon belül a https://www.facebook.com/foxelectro.hu Facebook oldalon is. Az ajándék nyertesének erre az üzenetre válaszolva kell megadnia teljes nevét és posta címét Facebook privát üzenetben. A Szervező az ajándékokat postai úton juttatja el a nyertesekhez.

 

A Szervező a nyereménysorsoláson összesen egy nyertest és egy tartalék nyertest húz ki. A tartaléknyertes akkor válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertes Játékos (Pályázat) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a sorsolás után a Játékos a Facebook üzenet formájában történő értesítésre 7 (azaz hét) napon belül nem válaszol.

 

4. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

 

4.1 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt másik nyereménnyel helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

 

5. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki (akinek a Pályázata) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

 

6. A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a postázási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

 

7. A Játékból ki vannak zárva a Szervező D2-KER Kft. dolgozói, és ezen személyek Ptk. 8:1.§.(1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

 

8. Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

 

9. A Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a postai kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

 

10. A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot.

 

11. A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a  https://www.facebook.com/foxelectro.hu internetes oldalon. A Játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata a http://foxelectro.hu internetes oldalon jelenik meg.

 

12. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

 

13. A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Részvételi- és Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához - és annak idejére - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező Unilever Magyarország Kft, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

 

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen: D2-KER Kft., 6723 Szeged, Kemes utca 18/A; vagy a következő e-mail címen: info@foxelectro.hu. A Játékos ugyanezen a címen, illetve e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

 

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy

 

 • amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges, a jelen Részvételi- és Játékszabályzat 1. pontjában megjelölt adatait vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet; valamint
 • amennyiben jogszabály a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

 

Az adatok feldolgozását a Szervező végzi. A nyeremény kézbesítésében résztvevő Sprinter Futárszolgálat Kft. (1097 Budapest, Táblás utca 39.) a Szervező által átadott személyes adatokat kizárólag a nyeremény kézbesítéséhez, és kizárólag a nyeremény kézbesítésének idejéig használja fel. A Szervező D2-KER Kft. a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül.

 

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.